Loading...
Social Media Advies 2018-02-19T18:03:38+00:00

SANDES MEDIA werkt aan uw merk!

Wilt u weten hoe?

Social Media Advies

Bent u op zoek naar advies op het gebied van Social Media? SANDES MEDIA maakt Social Media toegankelijk voor iedereen. Facebook, Twitter, blogs, LinkedIn: het zijn puur  middelen om een boodschap te verspreiden. Maar de verspreiding gaat wel vele malen sneller dan via traditionele media. Soms werkt het, soms ook niet. Het is dus van groot belang om daar te zijn waar uw doelgroep zich bevindt.

Paniek?

Voor veel mensen is Social Media onmisbaar. Een dag geen Facebook is reden voor grote paniek. Maar betekent dat, dat u met uw bedrijf ook op Facebook moet? Nee, niet zonder u eerst het een en ander te hebben afgevraagd! En dat geldt ook voor al die andere kanalen zoals Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, LinkedIn, Google+, Whatsapp, Slideshare, Snapchat …

Het is belangrijk te weten waar en wanneer uw doelgroep zich op de sociale platvormen begeeft, vervolgens kiezen we samen voor 1 of meerdere platvormen om uw bedrijf te lanceren of introduceren. Soms in de vorm van gesponsorde campagnes, soms organisch. Het belangrijkste blijft nog altijd: Een campagneplan!

Vraag uzelf het volgende eens af:

– Gebruikt mijn doelgroep het zelfde Sociale platvorm?
– Wat voor nieuws wil ik gaan delen?
– Heb ik wel nieuws en heeft het zin?
– Zit mijn doelgroep op mijn berichten te wachten?
– Is mijn doelstelling realistisch en haalbaar?
– Heb ik wel voldoende input om regelmatig te posten?
– Wie gaat Social Media beheren binnen mijn bedrijf?
– En hoeveel tijd gaat het kosten overal op te antwoorden?
– En zeker niet te vergeten; Wat gaat het mij opleveren?

Afspraak maken?