Loading...
Website Ontwikkeling 2018-01-19T20:41:56+00:00

SANDES MEDIA werkt aan uw merk!

Wilt u weten hoe?

Website Ontwikkeling anno nu

SANDES MEDIA is gespecialiseerd in online maatwerk, toch vergeten we de klant met een kleiner budget niet. We willen tenslotte iedereen van dienst zijn. Wij bedenken, ontwerpen en realiseren websites die voor u werken. In combinatie met uw wensen vertalen wij vorm en kwaliteit naar wat u wilt communiceren. Iedere ondernemer is uniek, dus uw website moet dat ook zijn!

Branche afhankelijk?

Nee niet echt, we hebben kennis en ervaring in diverse branches. We hebben nu eenmaal een brede interesse en onze specialisten bijten zich graag vast in uw materie. Wij werken met WordPress, wereldwijd het meest gebruikte CMS systeem. WordPress werkt met +10.000 verschillende thema’s, wij kiezen betaalde thema’s zodat ieder ontwerp niet alleen uniek is, maar ook 100% veilig en goed ondersteund wordt.

Stappenplan

Wij werken graag volgens een stappenplan, zo houden we het overzichtelijk en transparant. Het is van belang dat wij exact begrijpen wat uw doelstellingen zijn en uw drijfveer is, op deze manier kunnen wij ons goed inleven en het beste resultaat leveren.

1 Strategie

We bespreken uitvoerig uw wensen en doelstellingen. Op basis hiervan maken we een analyse en gaan we aan de slag met strategische vraagstukken. 

2 Ontwerp

In deze fase verdiepen we ons met het concept en het design. We maken gebruik van uw huisstijl en implementeren deze in de website. Nadat de eerste ontwerpen klaar zijn, presenteren we deze aan u en kunnen we gedetailleerd ingaan op de look & feel van het ontwerp.

3 Bouw

Wanneer de basis is gelegd en het thema en de structuur is gekozen gaan we verder met de bouw en het invullen van de website. Voordat het project online gaat evalueren we over het resultaat, invulling, beoogde doelstellingen om vervolgens de volgende fase in te gaan

4 Groei

We richten ons voornamelijk op doorontwikkeling en groei. Het echte spel begint pas wanneer een project live gaat. 

5 Nazorg

Na enkele weken maken we een afspraak en bespreken we nog eens met elkaar of alles naar wens is. Statistieken kunnen in deze fase al bekeken worden, we kunnen dan zien of we op de juiste weg zijn!

Afspraak maken?